anii atelierului

atelierul de carte 2010



atelierul de carte 2009

Decorarea cabinei de proiecţie MŢR cu hârtie manuală şi lemn; realizarea a 20.000 de hârtii manuale cu inserții de semințe de flori pentru revista Tabu; carți obiect, rame cu inserții pentru fotografii; serii de cursuri în cadrul MȚR.


atelierul de carte 2008

Definitivarea retetelor pentru sculptura, mulaj si turnare; în lucru prima sculptură realizată exclusiv; carte-obiect realizată pentru laureatul Nobel, Orhan Pamuk; participare la peste 20 de evenimente, târguri, expoziții, licitații; inițierea parteneriatului cu MȚR; integrarea hârtiei manuale în sala Hrana (proiectul Horia Bernea, MȚR); participare la tabăra de creație Maliuc; expoziție permanentă Librăria Cărturești; serii de cursuri în cadrul MȚR.


atelierul de carte 2007

Experimentarea unor tehnici de instalație și colaj între hârtia manuală și alte tipuri de materiale (lemn, fier, pânză etc.); colaborări cu artiști din diverse domenii de expresie (de la arta textilă până la gravură); colaborări cu Universitatea București.


atelierul de carte 2006

Parteneriat cu editura Paideia pentru o serie de ediții bibliofile; crearea standului României la Expoziția Internaționala de Francofonie; realizarea unui concurs de creație la care au participat peste 100 de copii, cu suportul Galeriei Basil; înființarea Asociației APABIO – FiiVerde (proiect de reciclare și educatie ecologică).


atelierul de carte 2005

Deschiderea Atelierului de Carte în București.


atelierul de carte 2003

Atelierul de Carte, în colaborare cu artistul Nelu Bocoș, în Târgu-Mureș.


atelierul de carte 2002

Proiectul a fost demarat în 2002 pentru revitalizarea și conservarea unui meșteșug ce a facut posibilă universalizarea culturii.

Comentarii

Postări populare